جست و جو در پرتال

تاریخ : شنبه 22 آذر 1399
کد 517

در چرخه بهداشت یکی از موارد کلیدی آب هست که متاسفانه اغلب مورد غفلت قرار می گیرد و بهداشت بدون وجود آب معنی خود را از دست می دهد.

برگزاری نشست خبری مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان با اصحاب رسانه

نشت خبری مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان آذربایجان شرقی با اصحاب رسانه در سالن کنفرانس شرکت برگزار گردید .
         به گزارش واحد خبر روابط عمومی شرکت آب وفاضلاب استان : نشست خبری با حضور علیرضا ایمانلو مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان آذربایجان شرقی و قائم مقام شرکت و معاونین بهره برداری آب و فاضلاب و مدیر آب تبریز و خبرگزاری های استانی برگزار گردید . در این نشت خبری علیرضا ایمانلو ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور اصحاب رسانه در این جلسه و بابت عدم حضور همه اصحاب رسانه به جهت رعایت پروتکل های بهداشتی  پوزش خواست .
علیرضا ایمانلو با بیان اینکه با توجه به پراکندگی جمعیتی در شهرها و روستاهای استان و با عنایت به یکپارچگی شرکت های آب وفاضلاب شهری و روستایی در بحث تامین آب به حدود 4 میلیون نفر ارائه خدمات می گردد که از این تعداد نزدیک به 3 میلیون نفر در شهرها و نزدیک به 850 هزار نفر در روستاها ساکن می باشند .
وی بیان داشت: با توجه به اینکه تامین آب محدود به یک منطقه  و به آن اقلیم مربوط می باشد و همانند ارگان های دیگر همچون برق و گاز نیست که در صورت کمبود یا مشکل از جاهای دیگر تامین گردد و اینکه از هر آبی نمی شود استفاده کرد . با کم شدن بارش ها و نزولات آسمانی و افزایش بی رویه مصرف و بحث مهاجرت به شهرها با کاهش کیفیت آب روبرو می شویم .
علیرضا ایمانلو ادامه داد: در رابطه با تامین آب خوشبختانه در کل استان با توجه به برنامه ریزی هایی که انجام می گیرد و بعد از سپری کردن سال آبی از مهرماه به بعد هر شهر را ریز به ریز مورد بررسی قرار می دهیم تا هرشهر برنامه ای مدون برای بخش های تولید و توزیع و مدیریت مصرف و ... برطبق شرایط و پتانسیل های آن منطقه تهیه و مصوب می گردد .
وی بیان دادشت: در سال قبل بدلیل بیماری کرونا و مصرف بیش از حد و استاندارد های تعریف شده مشکلاتی برای شرکت و برخی از همشهریان محترم ایجاد گردید که با برنامه ریزی های بعمل آمده و همکاری و همیاری شهروندان محترم با حداقل ممکن مشکلات فصل مذکور نیز سپری شد . در چرخه بهداشت یکی از موارد کلیدی آب هست که متاسفانه اغلب مورد غفلت قرار می گردید و بهداشت بدون وجود آب معنی خود را از دست می دهد.
وی یادآور شد: هرساله بطور متوسط حدود 4 درصد افزایش انشعاب و تولید آب پیش بینی می گردد که این امر به خاطر شیوع بیماری کرونا با افزایش حدود 40 درصد مواجه شد که طبیعتا" باعث بهم خوردن موازنه تولید و مصرف گردید .
وی در ادامه بیان کرد : از سال 94 برطبق برآوردهای بعمل آمده احتمال کمبود آب و نیاز به افزایش ظرفیت تولید آب پیش بینی می گردید. باید توجه داشته باشیم که استاندارد مصرف در کشور 150 لیتر برثانیه می باشد که در تبریز در سال گذشته به بالای 210 لیتر یعنی حدود شصت لیتر افزایش مصرف داشتیم .
وی اظهار داشت : توجه به افزایش ظرفیت تولید و از طرفی مدیریت مصرف و اجتناب از مصارف غیر ضروری ، بایستی در اولویت تصمیمات مسئولین و فرهنگ و رفتارهای اجتماعی همشهریان عزیز بوده و در این زمینه نیز همانند سایر زمینه ها ((اولین)) باشیم .
75 درصد آب شرب استان از طریق شرکت آب منطقه ای و 25 درصد آب از طریق چاه های استان تامین می گردد.
علیرضا ایمانلو مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان با بیان اینکه 75 درصد آب شرب استان از طریق شرکت آب منطقه ای و 25 درصد آب از طریق چاه های استان تأمین می گردد با بروز مشکل کمبود آب ، بحث انتقال آب ارس به تبریز مطرح گردید که باید سیستم های رسانه ایی به گونه ایی عمل نمایند تامطالبات مردمی از جمله انتقال آب ارس به تبریز اجرایی گردد و لازم است از استاندار محترم و نمایندگان عزیز در مجلس شورای اسلامی نهایت تشکر را داشته باشم که نسبت به پیگیری این موضوع بطور جدی همکاری نموده  و با جلساتی که انجام پذیرفته خوشبختانه انتظار داریم حداقل در بازه 2 یا 3 سال آینده آب ارس به شهر تبریز برسد .
با بروز بحران در تابستان اخیر حدود 400 الی 500 لیتربا کمبود آب مواجه بودیم که با توجه به اختلاف ارتفاع موجود در سطح شهر تبریز در تأمین آب شرب بخصوص نقاط مرتفع با مشکل مواجه بودیم که خوشبختانه با دستور استاندار محترم و اقداماتی که آب منطقه ای وتلاش های طاقت فرسای همکاران شرکت آب وفاضلاب انجام دادند موضوع به نحو مناسبی مدیریت و حل گردید. در برنامه کوتاه مدت تصمیم بر این است که 30 حلقه چاه حفر گردد که از این تعداد 15 حلقه حفر گردیده و برای مابقی سعی براین می باشد که تا خردادماه سال آینده حفربه بهره برداری برسد .
وی ادامه داد: تعهد ما بر این است که 300 لیتر برثانیه به آب تولیدی بیفزائیم و اقداماتی هم شرکت آب منطقه ای انجام می دهند که از خط نهند 300 لیتر برثانیه افزایش خواهند داد که نزدیک به 600 لیتر برثانیه بار تولیدی آب تبریز را افزایش دهیم تا در سال آینده درشهر تبریز با مشکلی مواجه نشویم .
آقای ایمانلو در رابطه با روستا ها بیان کردند : خوشبختانه یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری وروستایی باعث گردید در یکسری ازهزینه ها صرفه جویی گردد و همچنین با توجه به پتانسیلی که در روستاها می باشد ، بتوانیم کارهای شاخص و خدمات شایانی انجام دهیم .
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب بیان داشت : در بحث فاضلاب درکلانشهر تبریز حدود 86 درصد شبکه فاضلاب انجام گرفته و هم اکنون در حال بهره برداری می باشد که این رقم در سطح کشور جزو اولین ها بوده و جادارد از همکاری و همیاری کلیه مقامات استانی و کشوری منجمله اعضای محترم شوراهای اسلامی شهرها و شهرداری ها قدردانی نمایم که این هماهنگی ها منجر به افزایش سی درصدی تحت پوشش شبکه فاضلاب که در کشور بی نظیر هست باشیم .    
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 22 آذر 1399
  • توسط مصطفی خلیلیان
  • تعداد بازدید 195
نظرات شما
captcha refresh