جست و جو در پرتال

تاریخ : سه شنبه 5 آبان 1405
کد 2831

ارزیابی عملکرد مجمع خیرین آبرسان آب شرب آذربایجان شرقی با حضور تیم ارزیابی استانداری

عملکرد مجمع خیرین آبرسان آب شرب آذربایجان شرقی در جریان بازدید تیم ارزیابی معاونت مشارکت‌های اجتماعی استانداری از شرکت آب و فاضلاب استان بررسی شد.
جلسه ارزیابی عملکرد مجمع خیرین آبرسان آب شرب استان با حضور ابراهیم سلیمانی، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، مدیرعامل و اعضای مجمع خیرین آبرسان آب شرب استان و تیم ارزیابی معاونت مشارکت‌های اجتماعی استانداری، در دفتر مدیرعامل این شرکت برگزار شد.
در ابتدای این نشست، ابراهیم سلیمانی ضمن خیرمقدم به اعضای تیم ارزیابی، با قدردانی از خدمات و تلاش‌های مجمع خیرین آبرسان آب شرب استان، فعالیت‌های این مجموعه را در جلب مشارکت‌های مردمی و حمایت از طرح‌های آبرسانی ارزشمند دانست.
او با اشاره به ظرفیت‌های موجود در مجمع خیرین و توانمندی اعضای آن، بر ضرورت تقویت مشارکت‌های مردمی، شناسایی ظرفیت‌های جدید و فراهم‌سازی زمینه حضور گسترده‌تر خیرین در اجرای طرح‌های آبرسانی تأکید کرد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، توسعه همکاری میان شرکت آبفا و مجمع خیرین را زمینه‌ساز بهره‌گیری مؤثرتر از ظرفیت‌های اجتماعی در تأمین و توسعه خدمات آب شرب دانست و بر تداوم حمایت از فعالیت‌های این مجموعه تأکید کرد.
در ادامه، معاونت مشارکت‌های اجتماعی استانداری ضمن معرفی اعضای تیم ارزیابی، از پیگیری‌های مستمر حمید احمدی، مدیرعامل مجمع خیرین آبرسان آب شرب استان، برای تشکیل و سامان‌دهی فعالیت‌های این مجمع قدردانی کرد.
وی با اشاره به روند شکل‌گیری مجمع خیرین و پیگیری‌های انجام‌شده برای رسمیت بخشیدن به فعالیت‌های آن اظهار داشت: با وجود شرایط خاص زمان شکل‌گیری این مجموعه، پیگیری‌های مستمر مدیرعامل مجمع و حمایت‌های صورت‌گرفته، زمینه تشکیل مجمع خیرین آبرسان آب شرب استان و اخذ پروانه فعالیت با حمایت و پیگیری استاندار آذربایجان شرقی را فراهم کرد.
احمدی، مدیرعامل مجمع خیرین آبرسان آب شرب استان نیز، گزارشی از عملکرد این مجموعه ارائه کرد و به تشریح اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو در زمینه شناسایی خیرین، جلب مشارکت‌های مردمی و توسعه فعالیت‌های مجمع پرداخت.
او با اشاره به نقش مدیران شهرستان‌ها در شناسایی ظرفیت‌های محلی اظهار داشت: مدیران شهرستان‌ها به دلیل آشنایی با شرایط منطقه و شناخت ظرفیت‌های اجتماعی و اقتصادی، می‌توانند نقش مؤثری در شناسایی و معرفی خیرین و جلب مشارکت آنان در اجرای طرح‌های آبرسانی ایفا کنند.
احمدی افزود: توسعه فعالیت مجمع در شهرستان‌ها و برقراری ارتباط مؤثر با خیرین محلی، زمینه مشارکت گسترده‌تر مردم و استفاده از ظرفیت‌های موجود برای حمایت از طرح‌های تأمین آب شرب را فراهم می‌کند؛ ازاین‌رو، همراهی مدیران شهرستان‌ها در معرفی خیرین و تقویت ارتباط آنان با مجمع از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
او در پایان، حمایت‌های ابراهیم سلیمانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی و همراهی کارکنان این شرکت را در پیشبرد اهداف مجمع خیرین مؤثر دانست و از همکاری مجموعه آبفا در توسعه فعالیت‌های این مجمع قدردانی کرد.
بررسی عملکرد مجمع خیرین آبرسان آب شرب استان، ارزیابی اقدامات انجام‌شده و تأکید بر گسترش مشارکت‌های مردمی، شناسایی خیرین جدید و توسعه فعالیت مجمع در شهرستان‌ها، از محورهای اصلی این نشست بود.
















 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 5 آبان 1405
  • توسط مصطفی خلیلیان
  • تعداد بازدید 13
نظرات شما
captcha refresh