جست و جو در پرتال

تاریخ : دوشنبه 2 شهريور 1405
کد 2748

افتتاح پروژه‌های آبرسانی شهری و روستایی آذربایجان شرقی با اعتباری بالغ بر ۱۳۵۰ میلیارد ریال در هفته دولت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی از افتتاح مجموعه‌ای از پروژه‌های آبرسانی شهری و روستایی استان همزمان با هفته دولت با اعتباری بالغ بر یک‌هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال خبر داد.
ابراهیم سلیمانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، با اعلام این خبر گفت: همزمان با هفته دولت، مجموعه‌ای از پروژه‌های توسعه و تقویت زیرساخت‌های آبرسانی در بخش شهری و روستایی استان به بهره‌برداری می‌رسد که در راستای افزایش ظرفیت تأمین و ذخیره آب شرب، ارتقای پایداری شبکه‌ها و بهبود خدمات‌رسانی اجرا شده است.
وی افزود: در بخش شهری، احداث مخزن ذخیره آب رصد بالا مراغه، توسعه شبکه سایت‌های نهضت ملی مسکن، حفر و تجهیز چاه و خط انتقال دیزج‌ شیخ مرجان، خطوط انتقال آب ‌بر و آب‌آور مخزن جدید مهربان، حفر چاه شهرهای تسوج و بناب، احداث مخازن ذخیره صوفیان و اجرای چاه دهان‌گشاد و گالری زهکشی شربیان از مهم‌ترین پروژه‌های قابل افتتاح است.
سلیمانی ادامه داد: در بخش روستایی نیز پروژه‌های حفر و تجهیز چاه، احداث مخزن، اجرای خطوط انتقال و تعمیق چاه در شهرستان‌های هوراند، خداآفرین، اهر، صوفیان، مرند، هشترود، تبریز، جلفا و بناب به بهره‌برداری می‌رسد که نقش مهمی در افزایش پایداری تأمین آب شرب روستاهای استان خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با بیان اینکه برای اجرای این پروژه‌ها در مجموع یک‌هزار و ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، تصریح کرد: توسعه زیرساخت‌های آبرسانی، افزایش ظرفیت منابع و ذخیره‌سازی آب و ارتقای تاب‌آوری تأسیسات از مهم‌ترین اهداف اجرای این طرح‌هاست که با بهره‌برداری از آن‌ها، کیفیت و پایداری خدمات آب شرب در مناطق هدف بهبود خواهد یافت.
 
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 2 شهريور 1405
  • توسط مصطفی خلیلیان
  • تعداد بازدید 4
نظرات شما
captcha refresh