جست و جو در پرتال

تاریخ : پنجشنبه 16 مرداد 1404
کد 2155

اصلاح شبکه آبرسانی در روستای آنا خاتون برای رفع مشکلات کم‌آبی

با هدف توزیع عادلانه آب و کاهش تنش‌های آبی، عملیات اصلاح قسمتی از شبکه توزیع آب در محلات بالادست روستای آنا خاتون با مشارکت اهالی و همکاری دستگاه‌های ذیربط انجام شد.
در پی گزارش‌های مردمی مبنی بر کاهش فشار و قطعی آب در برخی محلات بالادست روستای آنا خاتون، اکیپ‌های عملیاتی شرکت آب و فاضلاب شهرستان تبریز روز چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ با حضور در محل، اقدام به مرئی‌سازی شیرهای فلکه و اصلاح بخشی از شبکه توزیع آب در این منطقه کردند.
این عملیات در چارچوب برنامه‌های شرکت آب و فاضلاب برای مدیریت تنش‌های آبی و بهبود توزیع منابع آب در دوران اوج مصرف صورت گرفت و با تلاش‌های میدانی و همکاری اهالی، بخش قابل توجهی از پروژه با موفقیت اجرا شد.
 فرجاد، مدیر  آب و فاضلاب شهرستان  تبریز با اشاره به برخی چالش‌های اجرایی گفت: نیروهای اجرایی ما برای اتصال لوله‌های جدید و تقویت شبکه در محل حاضر بودند، اما متأسفانه به‌دلیل مخالفت شماری از اهالی محله پایین، امکان اجرای کامل عملیات فراهم نشد.
وی افزود: برنامه‌ریزی ما این بود که پروژه تا روز یکشنبه هفته جاری تکمیل شود، اما بروز مسائل اجتماعی موجب توقف آن شد. این موضوع بیش از آن‌که فنی باشد، نیازمند تعامل اجتماعی و اعتمادسازی در منطقه بود.
او همچنین تأکید کرد که با رفع بخشی از محدودیت‌های فنی، اصلاحات لازم در نقاط بحرانی شبکه انجام شده و تلاش برای تکمیل عملیات در فازهای بعدی ادامه خواهد داشت.
علاوه بر عملیات انجام‌شده، مجموعه‌ای از اقدامات زیر به‌عنوان بخش‌هایی از برنامه جامع ارتقاء زیرساخت‌های آبرسانی در این منطقه در دستور کار شرکت قرار دارد:
افزایش فشار خطوط انتقال 
افزایش قطر لوله‌های شبکه جهت بهبود جریان آب
احداث مخزن پیش‌ساخته با هدف افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی
جمع‌آوری انشعابات غیرمجاز برای جلوگیری از اتلاف منابع و برقراری عدالت در توزیع آب

گفتنی است، اجرای این برنامه‌ها با هماهنگی مراجع ذیصلاح و همراهی اهالی شریف روستای آنا خاتون، گام مهمی در جهت پایداری خدمات آبرسانی و عبور موفق از تنش‌های احتمالی آبی در تابستان جاری محسوب می‌شود.






  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 16 مرداد 1404
  • توسط مصطفی خلیلیان
  • تعداد بازدید 9
نظرات شما
captcha refresh