جست و جو در پرتال

تاریخ : سه شنبه 24 تير 1404
کد 2114

بررسی چالش‌های آبرسانی و فاضلاب در تبریز، آذرشهر و اسکو با حضور مدیرعامل آبفای آذربایجان شرقی

ابراهیم سلیمانی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در نشستی با نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، مهم‌ترین مسائل مرتبط با آب شرب، فاضلاب و زیرساخت‌های آبرسانی در مناطق مختلف این حوزه را بررسی کرد.
در دیداری که با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی و جعفری آذر نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس برگزار شد، وضعیت پروژه‌ها و چالش‌های موجود در زمینه تأمین آب شرب و جمع‌آوری فاضلاب در نقاط مختلف این حوزه انتخابیه مورد بحث قرار گرفت.
در این نشست‌، مواردی همچون تکمیل پکیج تصفیه فاضلاب مسکن مهر آذرشهر، تأمین آب شرب برای روستاهای گواهر، اسنجان، نادینلو و استیار، اجرای پروژه آب‌شیرین‌کن در ممقان، و رفع مشکل فاضلاب منطقه سفیده‌خوان بررسی و راهکارهای لازم ارائه شد.
یکی دیگر از موضوعات مطرح‌شده، مشکل کم‌آبی در پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز بود که نیازمند برنامه‌ریزی ویژه جهت تأمین پایدار آب در آن منطقه عنوان شد.
علاوه بر این، وضعیت تنش آبی در کلان‌شهر تبریز نیز از محورهای اصلی گفتگو بود. در این راستا، آخرین تحولات مربوط به طرح انتقال آب از رود ارس و تأثیر آن بر کاهش فشار آبی در تبریز مورد ارزیابی قرار گرفت.
سلیمانی با تأکید بر اولویت تأمین آب شرب سالم و بهداشتی در مناطق شهری و روستایی، بر لزوم تسریع در روند اجرای پروژه‌ها و پیگیری میدانی جهت حل مشکلات موجود تأکید کرد.
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 24 تير 1404
  • توسط مصطفی خلیلیان
  • تعداد بازدید 8
نظرات شما
captcha refresh