جست و جو در پرتال

تاریخ : شنبه 13 بهمن 1403
کد 1948

اجرای طرح های آبرسانی به روستا ها در آذربایجان شرقی ؛تغییر در زندگی 7174 روستایی

خانی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت طرح های آبرسانی به روستاها گفت: این طرح ها در راستای پیشگیری از مهاجرت روستائیان ضروری عنوان کرد.
محمد خانی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی، در رابطه با طرح های جهاد آبرسانی گفت: طرح‌های جهاد آبرسانی نقش حیاتی در بهبود زندگی روستاییان دارند و می‌توانند از ابعاد مختلف اجتماعی و اقتصادی بر زندگی آنها تأثیر مثبت بگذارند. به همین دلیل، بهره‌برداری کامل و سریع از این طرح‌ها در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد.
وی افزود: اجرای موفق این طرح‌ها می‌تواند از مهاجرت روستاییان جلوگیری کند. مشکلات و تنش‌های آبی یکی از دلایل اصلی ترک خانه و کاشانه توسط اهالی روستاهاست و ما با تأمین آب سالم و پایدار می‌خواهیم این روند را متوقف کنیم.
خانی با اشاره به مجتمع آبرسانی آلمالو، توضیح داد: این مجتمع در شهرستان هشترود قرار دارد و ۴۵ روستا را با جمعیتی بالغ بر ۷۱۷۴ نفر زیرپوشش آب سالم قرار خواهد داد. مجتمع آلمالو 100درصد پیشرفت فیزیکی داشته و به زودی به بهره‌برداری کامل خواهد رسید.
وی جزئیات بیشتری درباره این پروژه ارائه کرد و گفت: این مجتمع شامل حفر و تجهیز سه حلقه چاه با ظرفیت ۴۰ لیتر بر ثانیه، ساخت ۴۳ مخزن با ظرفیت کلی ۷۰۰۰ مترمکعب، یک ایستگاه پمپاژ با ظرفیت ۱۰ لیتر بر ثانیه، اجرای ۱۲۰ کیلومتر خط انتقال و ۳۸ کیلومتر شبکه توزیع آب است.
مدیرعامل شرکت آبفای آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: این طرح یکی از پروژه‌های کلیدی استان است و با اتمام آن، گامی بزرگ در جهت توسعه زیرساخت‌های آبرسانی مناطق روستایی برداشته خواهد شد.
 
  • نوشته شده
  • در شنبه 13 بهمن 1403
  • توسط مصطفی خلیلیان
  • تعداد بازدید 42
نظرات شما
captcha refresh