جست و جو در پرتال

تاریخ : يکشنبه 19 فروردين 1397
کد 102

استاندار آذربايجان شرقي در بازديد از عمليات اجرايي پروژه مدول دوم تصفيه‌خانه فاضلاب تبريز، توسعه شبکه فاضلاب کلانشهر تبریز را يکي از کارهاي ارزشمند دولت تدبير و اميد برشمرد

دکتر خدابخش استاندار آذربایجان شرقی ، مهندس پورمهدی معاون عمرانی استانداردر راس هیئتی از مراحل اجرای عملیات احداث مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب کلانشهر تبریزبازدید کردند .
استاندار آذربايجان شرقي در بازديد از عمليات اجرايي پروژه مدول دوم تصفيه‌خانه فاضلاب تبريز، توسعه شبکه فاضلاب کلانشهر تبریز را يکي از کارهاي ارزشمند دولت تدبير و اميد برشمرد
دکتر خدابخش استاندار آذربایجان شرقی ، مهندس پورمهدی معاون عمرانی استانداردر راس هیئتی از مراحل اجرای عملیات احداث مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب کلانشهر تبریزبازدید کردند .
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی ، استاندار آذربايجان شرقي در بازديد از عمليات اجرايي پروژه مدول دوم تصفيه‌خانه فاضلاب تبريز، توسعه شبکه فاضلاب اين کلانشهر را يکي از کارهاي ارزشمند دولت تدبير و اميد برشمرد.
دکتر خدابخش در حاشيه اين بازديد به خبرگزاری صدا و سمای مرکز آذربایجان شرقی و خبرنگاران گفت: مدول دوم تصفيه‌خانه فاضلاب تبريز يکي از پروژه‌هاي مهم استان است که علاوه بر کارکرد اصلي آن، در راستاي احياي درياچه اروميه نيز استفاده خواهد شد و به اين خاطر پروژه‌اي دومنظوره است.
وي با اشاره به اينکه اين پروژه جزو پروژه‌هاي اولويت‌دار است، افزود: براي جذب اعتبارات مورد نياز اين پروژه از محل منابع داخلي شرکت‌هاي آب و فاضلاب و همچنين اعتبارات ستاد احياي درياچه اروميه تلاش مي‌کنيم.
استاندار آذربايجان شرقي با ابراز اميدواري نسبت به اتمام کامل اين پروژه تا سال 98، گفت: با افتتاح اين پروژه و با احتساب پساب تصفیه شده مدول اول تصفیه خانه فاضلاب در مجموع سالانه 125 ميليون متر مکعب از پساب تصفیه شده آن وارد درياچه اروميه خواهد شد .
وي افزود: براي اجراي تصفيه‌خانه نيز 200 ميليارد تومان اعتبار پيش‌بيني شده بود که تاکنون 70 ميليارد تومان از اين اعتبار تأمين شده و پيمانکار پروژه نيز به سرعت در حال اجراي آن است.
دکتر خدابخش، توسعه شبکه فاضلاب شهر تبريز را يکي از اقدامات ارزشمند دولت تدبير و اميد برشمرد و گفت: خوشبختانه در اين مدت بيش از 200 ميليارد تومان براي توسعه شبکه فاضلاب در نقاط مختلف شهر تبريز هزينه شده و با تداوم اين سياست در دولت دوازدهم، به زودي شاهد اين خواهيم بود که کل شهر تبريز تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار گيرد.
مهندس محمدصادق پورمهدي، معاون عمراني استاندار آذربايجان شرقي نيز در اين بازديد از اجراي شبکه‌هاي فاضلاب در 16 شهر استان خبر داد و گفت: در صورت همکاري شوراها و شهرداري‌ها، در بقيه شهرها نيز آمادگي لازم براي اجراي شبکه فاضلاب وجود دارد.
شایان ذکر است عمليات اجرايي مدول دوم تصفيه‌خانه فاضلاب شهر تبريز از خرداد سال 95 شروع شده و هم‌اکنون با 36 درصد پيشرفت فيزيکي در بخش عمليات ساختماني و ابنيه در حال اجراست.
 
معاون عمرانی استاندار اضافه کرد : يکي از اهداف مهم طرح احداث مدول دوم تصفيه‌خانه فاضلاب کلانشهر تبريز، استفاده از پساب توليدي به عنوان تأمين‌کننده بخشی از آب مورد نياز احياي درياچه اروميه است که با بهره‌برداري از آن سالانه بالغ بر 125 ميليون مترمکعب پساب تصفيه شده به اين درياچه انتقال مي‌يابد.
وی ادامه داد : جمع‌آوري و دفع بهداشتي فاضلاب با هدف سالم‌سازي محيط زيست شهري، افزايش سطح بهداشت عمومي، محيطي و منطقه‌اي، ممانعت از آلودگي آبهای سطحي و زيرزميني و محيط زيست از محل فاضلاب‌هاي شهري، استفاده از کود آلي استاندارد توليد شده در کشاورزي منطقه و تامين ظرفيت تصفيه و انتقال بخش عمده فاضلاب جمع‌آوري شده سطح شهر تبريز از ديگر اهداف ايجاد مدول دوم تصفيه‌خانه فاضلاب تبريز است.
مهندس پورمهدی افزود : فرآيند اجراي اين طرح از نوع فرآيندهاي حذف مواد آلي با قابليت حذف ازت  و فسفر بوده و با توجه به مرحله‌اي بودن سيستم توزيع فاضلاب در واحد بيولوژيکي، يکي از پيشرفته‌ترين و کارآمدترين فرآيندهاي به روز تصفيه فاضلاب شهري است.
جمعيت تحت پوشش اين طرح، يک ميليون نفر و ظرفيت تصفيه‌خانه نيز 207 هزار متر مکعب در شبانه‌روز خواهد بود.
 مهندس ایمانلومديرعامل شركت آب و فاضلاب استان نیزدر این بازدید با اشاره به اجرای مدول دوم تصفیه خانه بزرگ فاضلاب کلانشهرتبریز گفت : در حال حاضر تعداد 5 واحد تصفيه خانه فاضلاب نيز در دست اجراء مي باشد كه با تكميل آنها ظرفيت تصفيه فاضلاب نيز به مقدار قابل توجهي افزايش خواهد يافت که یکی از این تصفیه خانه ها طرح احداث مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریزمی باشد فرایند تصفیه فاضلاب مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز از نوع STEP FEED بوده که این فرایند از نوع فرایندهای حذف مواد آلی با قابلیت حذف ازت و فسفر بوده و با توجه به مرحله ای بودن سیستم توزیع فاضلاب در واحد بیولوژیکی ، یکی از پیشرفته ترین و کارآمدترین فرایندهای بروز تصفیه فاضلاب شهری می باشد .
وی ادامه داد : جمعیت تحت پوشش این طرح 960000 نفر و ظرفیت تصفیه خانه نیز 207000 متر مکعب در شبانه روز خواهد بود .
مهندس ایمانلو به هزینه ها و محل اعتبارات طرح اشاره کرد و افزود : هزینه اجرای طرح 2000 میلیارد ریال و از محل اعتبارات تخصیص یافته برای احیای دریاچه ارومیه ، درآمدهای عمومی و منابع داخلی شرکت می باشد .
 
 
                                                                                                      روابط عمومی
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 19 فروردين 1397
  • توسط جواد بشارتی
  • تعداد بازدید 38
نظرات شما
captcha refresh